فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت درمورد شیر

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 15 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. شیر: غذا، واکسن، د...

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت نحوه پیاده سازی طرح کشوری آلاینده ها و تقلبات مواد غذایی

این محصول در قالب پاورپوینت (power point) و قابل ویرایش در 19 اسلاید تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. هدف ارتقا توانمندیها...

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا)

گزارش کارآموزی رشته صنایع غذایی(کارخانه اروم آدا) - تاریخچه اروم آدا شرکت اروم آدا در 9 کیلومتری شهر ارومیه در جاده سنتو در محیطی بسیار خوش آب و هوا با مساحت تقریبی 45000 متر مربع تاسیس گردیده است . این شرکت در سال 1370 به منظور تولید انواع محصولات غذایی به بهره برداری رسید تولیدات اروم آدا .....

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی كارخانه فرآورده هاي لبني كلات(لبنوش) سهامي خاص

فهرست عنوان صفحهمقدمه 1کلیات دررابطه باشرکت 11- نحوه جمع آوری اطلاعات کارکرد ماهانه 1-1 حسابهای ترازنامه ای 2 2-1 فهرست حسابهای سود وزیانی 4 3-1 بهای تمام شده کالای فروخته شده 5...

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی

تحقیق پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی - فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئینا

قیمت : 3,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق پروتئین Protein Research

تحقیق پروتئین بخشی از متن: پروتئینها یکی از انواع ماکرومولکول‌های زیستی هستند که از زیرواحدهایی بنام اسید آمینه ساخته شده‌اند. پروتئین‌ها، زنجیرهای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل می‌شوند. چون ترتیب‌های نامحدودی در توالی و طول زنجیره اسید آمینه‌ها در تولید پروتئین‌ها وجو....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت

تحقیق بررسي ميزان تاثير آسيب ديدگي پوشش پلاستيكي لاشه هاي گوشت منجمد گاو بر بار ميكروبي گوشت - ميكروارگانيسمها يكي از عوامل كاهش دهنده مدت زمان نگهداري محصولات غذايي هستند . از آنجايي كه پوششهاي پلاستيكي گوشتهاي بسته بندي شده در حين حمل و نقل و نگهداري دچار آسيب ديدگي مي شوند و اين آسيب و پارگي....

قیمت : 3,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تحقیق بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان

بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نان چكيده اطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان مي...

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3قبلی · بعدی